Alla

Kontakt

På Dekoform arbetar kreatörer, dekoratörer och grafiska formgivare. Med vår bredd och erfarenhet kan vi förverkliga era tankar och idéer. Vad kan vi hjälpa er med?

Thomas Filipowicz
VD & Projektledare
thomas@dekoform.se
070-777 82 17

Aktiv, driven och engagerad VD med många års erfarenhet inom branschen och stort fokus på helhetslösningar och avancerade projekt. Ansvarar även för byråns tekniska bitar samt utveckling och montage.

Tina Filipowicz
Vice VD & Projektledare
tina@dekoform.se
070-866 53 05

Glädjespridaren som driver den dagliga verksamheten och skapar en arbetsplats där medarbetare trivs, utvecklas och mår bra. Med förmåga att se individen och kunden samt en vilja att ständigt förbättra och skapa hållbara processer och rutiner.

Maja Lundquist
Grafisk Designer & Projektledare
maja@dekoform.se
076-948 03 88

Mångbegåvad grafisk designer med förmåga att lösa världsproblem. Bred kompetens inom både digitalt och print samt övergripande koll på verksamhetens utveckling samt interna och externa projekt.

Elin Åberg
Kreatör & Projektledare
elin@dekoform.se
072-205 92 87

Nytänkande och effektiv kreatör med känsla för detaljer samt en förmåga att koka soppa på spik. Lagspelare med kompetens inom både struktur och kreativitet samt erfarenhet från tv-branschen och inom retail.

Qvintus Jakobsson
Kreatör & Projektledare
qvintus@dekoform.se
079-075 43 88

Mångsidig och kompetent kreatör och 3D-modellerare i ständig utveckling för att effektivsera och visualisera kunders visioner. Skräddarsyr varje projekt med sin kompetens och erfarenhet från event och dekorbranschen.

Jenny Öhlander
Kreatör & Projektledare
jenny@dekoform.se
076-947 54 88

Engagerad och passionerad inredningsarkitekt och möbeldesigner med stort fokus på hållbarhet. Med bred förståelse för helheten och intresse för detaljer och långsiktighet i både små och stora projekt.

Jobba hos oss